Sunday, October 23, 2016

Bun venit în lumea socială online a fiicei tale


Bine ati venit la ZonaRoz, lumea socială on-line a fiicei tale. Nu vă faceți griji: in acest tur nu are nici un fel de informații tehnice. Mă duc să vorbesc în limba romana reală. Eu ofer câteva puncte de mare imagine despre ce fetele sunt atât de obsedat de social media și de ce atât de mult este ceea ce le face neliniștite și nesigure.

Stand pe marginea oricărui loc de joacă și veți vedea o scenă jucata zi după zi: cei mai mulți băieți joaca jocuri, iar cele mai multe fete stau pe margine pentru a vorbi. Același lucru este valabil și on-line: social media este socială, iar fetele folosesc tehnologia pentru a conecta și partaja. Verificați aceste statistici out:

Fete de obicei, trimite și primesc 50 mai multe texte pe zi decât băieții.
Fete de varsta 14-17 sunt cele mai active, 100 de texte pe zi, în medie.
Fetele au mai multe variante decat baietii pentru a transporta telefoanele în orice moment.
Nu a fost întotdeauna așa. La început, tehnologia a ajutat la conectarea fetelor. A fost un adjuvant la relație, completarea lacunelor de contact care au deschis între casă și școală. Astăzi, tehnologia face parte din relația în sine. Cu gadget-uri mai portabile și accesibile, medii de copil vârstele 8-18 petrece pana la 8 ore pe zi, cu ajutorul unui dispozitiv electronic. Fete se muta între conversațiele virtuală și vorbit, mesaje text între ele în aceeași mașină și efectuarea de conversații reale și virtuale simultan.

Viața reală este frecvent experimentată ca o nouă oportunitate de a posta sau distribui on-line. O fată de liceu mi-a spus că expresia "ia o imagine de mine" acum înseamnă pur și simplu ", a pus-o pe Facebook." O altă fată mi-a spus: "Oamenii merg la petreceri, în colegiu, cu intenția de a avea doar [Facebook] poze pentru noaptea. Dacă cineva face o gluma la o petrecere, o persoană va fi ca, oh, Dumnezeul meu, e titlul perfect pentru albumul meu. "Și în 2009, un adolescent a spus Teen Vogue," Nu te întâlnești până când nu schimbi starea relației tale pe Facebook. "Un an mai târziu," OESA "sau Facebook oficial, a devenit noua măsură de dating.

Mulți părinți bănuiți că ceea ce se întâmplă on-line este o lume nebună, cu totul străină decât cel pe care îl cunoști pe fiica ta să locuiască. Mai gandeste-te. Toate social media nu este amplifica sentimentele si dinamica care au fost acolo tot de-a lungul. În lumea reală, fetele sunt obsedat de relațiile lor. Ei cunosc o mare parte din statutul lor este definit de către cine stau alături, pe care părțile le obține invitate la, și care au luat în calcul ca "cel mai bun prieten."

Același lucru se întâmplă on-line. De fiecare dată când primeste bip pe telefon, sau pe cineva "îi place", statutul ei de pe Facebook, ea devine un mesaj tangibil despre cât de bine (sau nu) fac relațiile ei. Astăzi, o fată social trebuie să fie vigilenți aspirațional nu numai despre ceea ce se întâmplă în viața reală, dar reputația ei virtuale - și pe un plan nou, neexplorat de conectare și răcoare. Fata asta stând la laptop-ul ei, care lucrează trei mașini dintr-o dată? Face un nou tip de asistență socială. Este nevoie de timp, și este nevoie de acces.

De aceea, fetele susțin că "nu există", în cazul în care nu au un cont pe Facebook. Acesta este motivul pentru care părinții dorm cu laptop-uri confiscate în pernele lor; ei știu fiicele lor vor face orice pentru a le obține înapoi. Și acest lucru este motivul pentru care fetele arată nivelurile de furie și anxietate, prin urmare, nevăzut atunci când pierd telefonul sau privilegii on-line. Este exact valoarea pe care fetele plasa pe accesul la tehnologie care luminează poziția sa în centrul relațiilor fete.

Dar, tocmai pentru că fetele iubesc social media nu înseamnă că știu cum să-l folosească în mod responsabil. Cea mai mare greseala pe care o putem face este să presupunem că o fată "devine" tehnologie într-un mod care un adult nu. Aparențele sunt înșelătoare. Lumea Web 2.0 a prezentat fetelor cu reguli noi, nescrise de prietenie digitale, și le-a prezentat un set nou de provocări sociale.


Ce înseamnă un text-un singur cuvânt, atunci când cineva de obicei tipuri de o mulțime? Ce se întâmplă dacă tu și prietenul tău sunt mesaje text aceeași fată, dar ea răspunde numai la prietenul tău? Are ea îți place mai puțin? Cum ar trebui să-l ocupe? interacțiuni sociale online generează situații care necesită abilități sofisticate. Fara ele, fetele devin vulnerabile la agresiune on-line și mai rău. Săptămâna viitoare, voi continua turul și să înceapă a răspunde la unele dintre aceste întrebări.

No comments:

Post a Comment